Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним кадром, позуючи в теплих черевиках на шнурівці і довгому в'язаному платті-накидці в пастельних тонах. Так, артистка вирішила пограти з шанувальниками, виставивши напоказ довгу струнку ногу і запропонувавши вгадати, ліва вона або ж права.

"Яка нога на фото? Права чи ліва?💁🏼‍♀️💃💃💃", - поцікавилася Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "А це нога взагалі ??", "шикарнаа♥♥♥", "100% права, по литці видно...", "Ліва в правому сапожку😂", "Яка ви струнка і красива 💖💖💖", "Найкраща 🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Гуляйнога😂😂😂", "Ще можна було б запитати "вгадайте, чия нога на фото" 😂🤣", "Лесюнь ти що, пластику зробила...? На себе не схожа, але дуже гарна👌🔥😉", "❤️ прям як снігова королева балу❤️".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.