Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс трепетні кадри, показавши, як проводить час, готуючись до випуску альбому, дату якого поки тримає в таємниці. Так, артистка в домашній обстановці грала зі своїми двома доньками - Євою і Тільдою, яких шанувальники просто обожнюють.

Єва ніжно обіймалася зі зірковою мамою на камеру, а на відео видно, що донька все більше схожа на Світлану. А ось обличчя однорічної крихітки Тільди Лобода не показує громадськості. На ролику видно, що дівчинка купається у ванні з кумедними гумовими іграшками, а горда співачка хвалиться її густим і красивим волоссям, яке вже можна зібрати в кумедний хвостик.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.