Довгоочікуваний півфінал "Танців з зірками" відбудеться цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1". Це буде тринадцятий прямий ефір, який визначитьт суперфіналістів. За кубок переможця наразі змагаються лише 4 пари, і конкуренція стає все запеклішою.

На балконі зіркові пари після виступів зустрічатиме відомий актор, тренер "Ліги сміху" Станіслав Боклан. А співачка українська супербілявка Оля Полякова, яка брала участь у першому оновленому сезоні "Танців з зірками", потішитьт телеглядачів своєю новою піснею.

У тринадцятому ефірі кожна з пар продемонструє три номери: танець з класичної бальної програми, танець разом з одним із судів проекту, який і поставить хореографію і третій – "Танець за життя". Цього разу його виконуватимуть всі пари одночасно, ще до початку "Шоу результатів". Цікаво, що загальний танець буде суцільною імпровізацією для учасників.

Пара Володимира Остапчука і Ілони Гвоздьової танцюватимуть запальний фрістайл під популярний хіт Дженніфер Лопес "Get right" разом з найемоційнішим суддею проекту - Франсіско Гомесом. Чи зможе єдиний чоловік серед учасників Володимир півфіналу пройти до суперфіналу, дізнаємось вже зовсім скоро.

Найдраматичніша пара проекту Ксенія Мішина та Женя Кот продемонструють ф’южн під незвичне аранжування музики Петра Чайковського з балету "Лускунчик" - "Dance of the sugar plum fairy". Разом з парою на паркеті станцює чорний лебідь, прима-балерина Катерина Кухар.

Олімпійська призерка Анна Різатдінова разом із своїм партнером Олександром Прохоровим та Владом Ямою покажуть танго, який для пари поставив суддя проекту.

Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар вийдуть на паркет разом з легендарним балетмейстером Григорієм Чапкісом та виконають вальс.

Нагадаємо, щов одному з попрередніх ефірів Вікторія під кінець свого виступу "вдало" сіла на коліна Григорію Миколайовичу.
"Після того, що відбулося, мені важко оцінювати", - парирував Чапкіс.
Згідно з правилами проекту, номер з суддями оцінюватиме лише три члени журі, які не задіяні у постановці.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще