Анджеліна Джолі відмовилася налагодити нормальні відносини з батьком своїх дітей Бредом Піттом, з яким вони знаходяться у розлученні. Зірка фільму "Малефисента" зізналася, що відчуває глибоку образу до 55-річного Пітта та заявила, що колишній чоловік зруйнував її життя.

Відома голлівудська пара зі скандалом розлучилися три роки тому. Анджеліна звинуватила чоловіка в агресії, зловживанні алкоголем і забороненими речовинами. Саме тоді між колишніми закоханими виникла війна, яка триває й досі.

Анджеліна Джолі з дітьми, фото: Getty Images
Анджеліна Джолі з дітьми, фото: Getty Images

Проте пара зуміла погодити умови опіки над дітьми, в результаті Меддокс, Пакс, Захара, Шайло Нувель, Нокс і Вів'єн залишилися жити з матір'ю, а батько бачиться із ними.

Стало відомо, що Анджеліна Джолі досі тримає сильну образу на ексчоловіка і прагне притягнути його до відповідальності за зруйновану сім'ю. Раніше повідомлялося, що причиною частих конфліктів подружжя було бажання Джолі багато подорожувати, але такий спосіб життя був не до душі Пітту. Актору не подобалися постійні роз'їзди, він хотів, щоб дітей була стабільність.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Анджеліна Джолі та Бред Пітт, фото: Getty Images
Анджеліна Джолі та Бред Пітт, фото: Getty Images

Крім того акторка не може пробачити чоловікові тиску, який той чинив на неї. Повідомляється, що вона не хотіла виходити заміж, але Пітт наполіг на реєстрації шлюбу. В результаті Джолі вирішила більше ніколи не оформляти відносин.

Анджеліна і Бред були разом майже 12 років, а зіграли весілля два роки до розриву — у 2014-му. Нещодавно Джолі дізналася про захоплення поки ще законного чоловіка кланом Кардашьян і висунула йому строгий ультиматум — триматися якнайдалі від цієї родини.

Нагадаємо, раніше раптово померла юна зірка Бродвею

Як повідомляв портал "Знай.ua", Forbes озвучив, які актриси отримали найвищі гонорари

Також "Знай.ua" писав, що у мережу потрапили фото Джолі зі зйомок Marvel