Нещодавно пішла з життя юна зірка театру Нью-Йорка Лорел Гріггс. Дівчині пророкували блискуче майбутнє, однак її не стало у віці 13-ти років.

Причиною смерті акторки став сильний напад астми, пишуть місцеві ЗМІ.

Лорел Гріггс дебютувала на Бродвеї, коли їй було всього шість років. Тоді вона брала участь у виставі "Кішка на розжареному даху", в якому також грала голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон. Однією з найкращих ролей Лорел було роль Іванки в мюзиклі "Одного разу", який отримав престижну премію "Тоні". У 2016 році дівчинка також з'явилася в романтичній комедії "Кафе" з Стівом Кареллом, Блейк Лайвлі і Крістен Стюарт головних ролях.

Повідомляється, що юна зірка хворіла на астму. Під час сильного нападу хвороби її доставили в лікарню, проте лікарі не змогли врятувати Лорел.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Світ втратив справжню принцесу, яка хотіла зробити майбутнє щасливим для всіх", - написав соцмережах дідусь юної актриси Девід Рівлін.

Нагадаємо, що коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей: Кравець, Кошовий, Ткач, Казанін, Ласточкін разом з сім'ями, фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джолі повністю оголилася перед фотографом, Пітт десь кусає лікті: "Шикарна...".

Також портал Знай.uа писав, що мама Насті Каменських зробила несподівану заяву, фанати гадають: "Скоро бабусею буде".