Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію гарячих кадрів, повернувшись в осінній Київ з жаркої Мексики, де вони з чоловіком Потапом просували кар'єру Насті закордоном. Так, артистка позувала перед шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою, виконавши свій свіжий провокаційний хіт "Elefante". Каменських приміряла чорне латексне боді, яскраво-рожевий плащик і леопардові колготи, засвітивши форми.

"Лише кілька днів тому мій новий трек #Elefante підкорив Мексику, куди мене запросили презентувати його на найбільш популярних мексиканьских теле та радішоу, а тепер я запалила латонамериканськими ритмами у поєднані з українською сопілкою на «Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою» @kosadcha з головної сцени України. Не пропустіть ефір, буде caliente!🔥", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери засипали красуню-кумира компліментами.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.