Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кадр зі спортзалу, повернувшись в осінній Київ з жаркою Мексики, де вони з чоловіком Потапом просували кар'єру Насті закордоном. Так, артистка позувала з персональним тренером і коханим чоловіком, засвітивши форми в коротенькому топі.

Варто відзначити, що за останній рік молодята відмінно схудли, адже займалися спортом практично щодня, а також дотримувалися дієти. На відпочинку Потап і Настя теж не сачкують, вирушаючи на ранкові пробіжки. Закохані тренуються і в спортзалі, і на вулиці, а також не дивлячись на напружений графік прокидаються рано-вранці.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.