Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості Потап виставив веселе сімейне фото , позуючи з коханою на вулицях Києва. Так, артисти приміряли стильні і масивні спортивні костюми, а Настя і зовсім показала чарівне обличчя без макіяжу.

"ВТП & NK @kamenskux #птп #nk", - лаконічно підписав Потап. Фолловери не пройшли повз: "Настя тут така по милому смішна 😍", "Потап - красунчик🔥😉", "Красиві❤️, спортивні та веселі🔥😂", "Милі 😍", "Потап тут худішим здається 🙈", "Той випадок, коли не вмієш користуватися відбілювачем...😂😂😂 хвилинка гумору", "Які ви гарненькі🌹💙🌹", "😍❤️❤️❤️🔥🔥🔥 любові і щастя Потап і Настя!!!!!", "Дуже круто і гармонійно виглядаєте 👍".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.