Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості Потап виставив веселе сімейне фото , позуючи з коханою на тлі їх елітного спортзалу. Так, артисти приміряли яскраві та зручні спортивні костюми-оверсайз, а сам Потап зізнався, що їм з красунею-дружиною довелося ненадовго роз'їхатися.

"Ми роз'їхалися по концертах,Настечка в Іспанію, я в Хмельницький і Луцьк @mozgiband #mozgi ,побачимось!", - поділився планами Потап. Фолловери взялися коментувати: "Насті пощастило більше😊 хоча, в Україні теж добре🤗", "Іспанія звучить поцікавіше 🤣🤣🤣", "такі Милі)))😍", "найяскравіша креативна пара сучасності 😎👍", "Ви круті😍", "Як ,залишив ,.Настуню.!!!", "Така позитивна фотка 😻🔝", "Обожнюю вас, ви такі позитивні завжди)😘😘😘", "Кращі🔥".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.