Цими днями відомий продюсер Йосип Пригожин розповів, що має бажання допомогти знаменитій Анастасії Заворотнюк. Окрім цього, він вірить в те, що "моя прекрасна няня" обов'язково зможе побороти пухлину, пише KP.RU.

Як відзначається, Пригожин разом з власною дружиною, співачкою Валерією, готовий допомогти хворій Заворотнюк, однак для цього, йому "потрібно лише отримати згоду від родини актриси".

"Але якщо вони цього не хочуть, я ж не буду стукати в закриті двері", - сказав Пригожин

Анастасія Заворотнюк, фото Instagram
Анастасія Заворотнюк, фото Instagram

За його словами, Заворотнюк хороша і як актриса, і просто як людина. Щоправда, режисеру незрозуміло, за що їй випало таке нещастя. Пройти через подібне він нікому не побажав.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми молимося за Настю кожен день, віримо, що вона одужає", - підкреслив він.

Зауважимо, що після того, як стало відомо про хворобу актриси, чимало представників вітчизняного шоу-бізнесу висловили бажання допомогти їй. Однак сім'я Анастасії Заворотнюк досі зберігає мовчання і відмовляється коментувати, як проходить лікування акторки.

Нагадаємо, Заворотнюк може опинитися за ґратами.

Також Знай.ua писав, у Заворотнюк виявили вторинну гліобластому: лікарі прокоментували діагноз "Моєї прекрасної няні".