Матір відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк можуть заарештувати через несплату штрафів за порушення правил дорожнього руху.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Так, матів зірки "Моєї прекрасної няні" декілька разів порушила правила безпеки й отримала "листи щастя" про штрафи, сума яких сягає близько 27 тисяч рублів. Повідомляється, що більшу частину цих штрафів матір Заворотнюк отримала в кінці цього літа, коли стало відомо про хворобу її доньки.

Кажуть, що мама актриси не сідає за кермо, а от чоловіка Анастасії — Петра Чернишова кілька разів бачили за кермом того самого Porsche Panamera. Проте машина записана на Валентину Борисівну (автомобіль їй подарувала донька ще п'ять років тому), тому відповідати перед законом доведеться саме їй. Всього за цією машиною значиться 332 великих і дрібних порушень ПДР.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Анастасія Заворотнюк, фото: Instagram
Анастасія Заворотнюк, фото: Instagram

До того ж, на родину акторки звалилося ще одна проблема - московська Федеральна податкова служба виставила рахунок Заворотнюк за несплату податку на майно. З російської зірки збираються стягнути 24 тисячі рублів (понад 9 тисяч гривень) - це сума, яка накопичила за несплату податку за квартиру у самісінькому центрі Москви. У цей самий час Заворотнюк продовжує боротьбу з важким захворюванням.

Відомо, що для лікування зірки потрібні великі суми коштів, тому її чоловік фігурист Петро Чернишов бере додаткову роботу. Фігурист виконує головні ролі у льодових шоу Тетяни Навки "Аленький цветочек" і "Руслан і Людмила". До того ж він буде брати участь у ще ряді проектів у грудні.

Нагадаємо, онкохвору Заворотнюк та її сім'ю підтримали відомі фігуристи.