Стан здоров'я відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк цікавить тисячі людей, адже повідомляється, що у зірки серіалу "Моя прекрасна няня" виявили рак мозку. До того ж, на родину акторки звалилося ще одна проблема - московська Федеральна податкова служба виставила рахунок Заворотнюк за несплату податку на майно.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

З російської зірки збираються стягнути 24 тисячі рублів (понад 9 тисяч гривень) - це сума, яка накопичила за несплату податку за квартиру у самісінькому центрі Москви. У цей самий час Заворотнюк продовжує боротьбу з важким захворюванням.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Відомо, що для лікування зірки потрібні великі суми коштів, тому її чоловік фігурист Петро Чернишов бере додаткову роботу. Фігурист виконує головні ролі у льодових шоу Тетяни Навки "Аленький цветочек" і "Руслан і Людмила". До того ж він буде брати участь у ще ряді проектів у грудні.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Петро Чернишов та Анастасія Заворотнюк
Петро Чернишов та Анастасія Заворотнюк

"У цій ситуації, звичайно, не може бути нічого доброго, але інакше не скажеш: добре, що Петя хоча б заради роботи змушений багато їсти, йому потрібно неймовірну кількість сил. Кілька місяців тому був період, коли доводилося примушувати пообідати, такий він був депресії. Але взагалі Петя, звичайно, боєць, і ми підтримуємо його, як можемо", – розповів чоловік з оточення Петра Чернишова.

Раніше повідомлялося, що стан Заворотнюк покращився й зірка пішла на поправку. Лікарі називають це справжнім дивом.

Нагадаємо, що коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей: Кравець, Кошовий, Ткач, Казанін, Ласточкін разом з сім'ями, фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джолі повністю оголилася перед фотографом, Пітт десь кусає лікті: "Шикарна...".

Також портал Знай.uа писав, що мама Насті Каменських зробила несподівану заяву, фанати гадають: "Скоро бабусею буде".