Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно побувала з Потапом в Мексиці, а перед тим презентувала скандальний кліп на пісню Elefante, обожнює привертати до себе увагу публіки, що активно робить у своєму Instagram. Цього разу красуня показала яскравий кадр з нового кліпу, на якому позує в спокусливому образі.

Перед камерою Настя позує в чорних прозорих колготках, крізь які просвічуються трусики, і в чорному ліфчику, поверх якого накинула рожевий піджак оверсайз. При цьому видно, що своє пишне волосся Настя сховала за коротко і світловолосою перукою, тому вона тут зовсім на себе не схожа. Проте, шанувальники все одно в захваті від образу Насті і продовжують обговорювати її новий кліп.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.