Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і виступає в Росії, обожнює розбурхувати публіку епатажними витівками і часто робить це у своєму Instagram. В цей раз гаряча зірка показала на своїй сторінці пікантні кадри зі спальні, на яких позує у відвертому образі. Як видно Світлана фотографує себе сама, сидячи на краю ліжка перед дзеркалом.

Для фотосесії вона роздяглася до бюстгальтера, а знизу в неї вузькі темні штани й гостроносі черевики. Лобода і так і сяк крутиться перед дзеркалом, демонструючи ідеальну фігуру і довгі ноги. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж і млосний вираз. Фото зірки викликало безліч обговорень в мережі, шанувальники засипають її компліментами в коментарях до фото, а деякі навіть називають кішечкою.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.