Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зараз працює на Новому каналі, обожнює привертати до себе увагу публіки яскравими постами в Instagram. Цього разу красуня похвалилася, що побувала на автосалоні в Празі і показала звідти яскраві кадри. Як видно, Нікітюк позує перед камерою, присівши на капот авто. Також вона показала фото і відео самого автомобіля, на презентації якого побувала.

На світський захід Леся прийшла в короткій світлій сукні, на якій англійською написано "сукня". При цьому на її струнких довгих ніжках спокусливі чорні ботфорти, які доходять до стегон. Волосся красуні розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. Шанувальники у захваті від яскравих фото Нікітюк, і засипають зірку компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.