Популярна українська співачка Ані Лорак, яка будує кар'єру в Росії, обожнює увагу публіки і часто публікує у своєму Instagram яскраві кадри зі свого особистого і творчого життя. Так, в цей раз красуня показала яскравий кадр зі свого вихідного, який дещо стривожив її шанувальників.

Як видно, зірка зображена в "домашньому", на ній чорна спортивна кофта, яка приховує всі принади на тілі зірки. Її волосся зібране в акуратну зачіску на потилиці, а на обличчі при цьому щільний шар макіяжу. В руках Лорак тримає чашку з какао і мило посміхається в камеру. У підписі до фото співачка написала: "Ура! Вихідний! А завтра знову зустрінемося!". Шанувальники в захваті від нового фото красуні і засипають її компліментами в коментарях до фото. Однак деякі називають зірку "живою лялькою".

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.