Мега популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка виступає в складі групи "Время и Стекло", обожнює увагу публіки і часто привертає її яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня буквально запалила вогонь в серцях фанатів новим жарким фото. Перед камерою Надя з'явилася, сидячи на столику в гримерці біля величезного підсвіченого дзеркала.

При цьому на ній тільки сексапільна білизна – чорні трусики і сріблястий ліфчик-топ. Надя спокусливо вигнула спинку, ця поза підкреслила пружну попу і пишне декольте. Надя дивиться в камеру, але крізь дзеркало, вона ніби трохи здивована. Волосся співачки розпущене, красиво укладене і прикрашене масивним обідком, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Дорофєєва написала: "Добре бути неслухняною". Фанати, звичайно ж не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію співачки.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.