Відома російська телеведуча Анфіса Чехова вирішила відповісти на запитання своїх прихильників у соцмережі Instagram. Так, одним із питань підписників Чехової було прохання показати період її вагітності.

Телеведуча не стала відмовляти у проханні. Навпаки, Чехова так надихнулася цим питанням, що оприлюднила кілька кадрів, на яких зображена з великим животом.

"Це моє улюблене вагітне фото", - підписала світлину Чехова.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зазначимо, що син ведучої Соломон з'явився на світ у травні 2012 року. Батьком дитини є актор Гурам Баблішвілі. Закохані оформили стосунки тільки через три роки – влітку 2015-го. А у 2017-му розлучилися. Хлопчик живе з матір'ю, але регулярно бачиться з батьком і періодично їде з ним в Грузію.

Зазначимо, що раніше Анфіса Чехова прокоментувала тривожні новини про актрису Анастасію Заворотнюк. Телеведуча розповіла, що намагалася зв'язатися з нею.

"Я писала, але нічого зрозумілого не почула. І розумію, що нема чого нав'язуватися. У людини зараз свої відбуваються процеси. Дай Боже, щоб все було добре", – не вдаючись у подробиці, повідомила Анфіса.

Нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація від лікарів, що в Анастасії вторинна гліобластома. Також повідомляється, що стан акторки покращується, і медики роблять оптимістичні прогнози. Стало відомо, що Анастасії Заворотнюк видалили пухлину, не зачепивши здорові тканини і зараз вона проходить відновлювальну терапію.

Нагадаємо, Заворотнюк може опинитися за ґратами, але не все так просто: хто був за кремом насправді.

Як повідомляв портал Знай.ua, Анфіса Чехова вперше показала справжнє обличчя: "Що таке ЛГБТ...".

Також Знай.ua писав, у Заворотнюк виявили вторинну гліобластому: лікарі прокоментували діагноз "Моєї прекрасної няні".