Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка стала ведучою проекту "Танці з зірками", обожнює привертати до себе увагу публіки, що часто робить у своєму Instagram. Співачка велика любителька яскравих фотосесій, результатами яких активно ділиться в соцмережі. І цього разу зірка показала миле фото однієї з таких фотосесією.

Так, перед камерою Тіна Кароль позує у красивій чорній сукні з пікантним декольте. Напроти артистки видно фотографа, який знімає, а вона красиво йому підігрує. Волосся Тіни розпущене в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж з улюбленою червоною помадою. У підписі до фото красуня запрошує фанатів на свій різдвяний концерт. А ті у відповідь засипають зірку компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.