Популярна російська телеведуча Настя Івлєєва, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка" і своїм веселим блогом в Instagram, обожнює увагу публіки і часто підігріває інтерес до своєї персони на своїй сторінці в соцмережі. Красуня також велика любителька яскравих фотосесій, результатами яких ділиться з шанувальниками. Цього разу Настя порадувала фанатів гарячим кадром з атмосферного фотосету.

Як видно, перед камерою Івлєєва з'явилася в сексапільному чорному боді, поверх якого у неї темна мереживна накидка, і все це разом виглядає як сукня. Наряд підкреслив ідеальні форми Насті, її струнку фігуру і довгі ноги. Волосся красуні зачесане назад, а на обличчі легкий природний макіяж. Телезірка не дивиться в камеру, вона стоїть в цікавій позі і ніби про щось задумалася. Шанувальники красуні в захваті від її нового образу і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Настя Івлєєва розповіла про свій перший раз з мажором.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.