Відома українська телеведуча і мандрівниця Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі, де веде купу розважальних шоу, обожнює привертати увагу публіки. Красуня зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram і часто балує фанатів яскравими фото своїх пригод. Зараз Леся відпочиває у Празі, звідки постить нові фото, і цей раз не став винятком – Нікітюк показала миле селфі.

Як видно, телезірка позує на вулиці, залитій сонцем. На прогулянку вона вийшла в чорному вбранні з розпущеним волоссям, яке прикрила кокетливим зелено-картатим капелюшком з цікавим декором. На обличчі Лесі легкий природний макіяж, вона з легкою посмішкою дивиться прямо в кадр. Зірка не підписала своє фото, залишила лише чеську геолокацію. А фанати не залишили без уваги цей милий кадр і засипають Нікітюк компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.