Популярний український артист, продюсер і чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко (Потап), часто радує публіку яскравими потами в своєму Instagram. І цей раз не став винятком – виконавець показав, як проводить вихідні з сином Андрієм від першого шлюбу з Іриною Горовою. Як видно, хлопці вийшли на велопрогулянку, щоб разом провести час у вихідний.

Фото зробив сам Потап, він зобразив себе і сина на телефон. Хлопець вийшов на прогулянку з батьком у камуфляжних штанях, темній куртці і обов'язково з шапкою на голові. Олексій теж у шапці, але вона у нього отруйно-зелена з логотипом групи, в якій він співає. Видно, що Потап теж тепло одягнувся – під джинсовою курткою у нього чорна толстовка, а під нею біла футболка. Шанувальники в захваті від нового фото артиста з сином, їх засипають компліментами, багато відзначили, як виріс Андрій.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.