Солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва на своїй сторінці в соцмережі Instagram показала пікантне фото з гримерки, на якому позує у відвертому образі. Як видно, красуня забралася на столик біля дзеркала і сидить, вигнувши спинку. При цьому на ній спокуслива білизна – чорні трусики і сріблястий ліфчик-топ. Волосся співачки розпущене, гарно укладене і прикрашене масивним обідком зі стразами, а на обличчі зірки акуратний макіяж і "качині губки".

У підписі до фото Дорофєєва жартівливо написала: "Британські вчені довели, що duck face буде в моді ще 2 роки. Я в це, звичайно, не вірю, але на всяк випадок, нехай буде". Фанати не залишили без уваги таку публікацію зірки, Надю засипають компліментами в коментарях, а деякі продовжують обговорювати моду на "качине обличчя і губи".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.