Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне фото з Марбельї, Іспанія, де щиро сміється на камеру. Так, артистка вирушила за кордон без чоловіка Потапа, адже у парочки плануються гастролі в різних містах і країнах.

"Життя чудове, вам просто потрібно зловити власну хвилю щастя", - філософськи підписала Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Ух, яка богиня💛", "Щаслива посмішка.", "Яке сонячне і позитивне фото незважаючи на погоду 😍❤️", "Обоже ви ідеальна❤️❤️❤️❤️", "Така красива😍 україночка🌷", "Красуня♥️❤️", "Коли купив пиво по акції 😂", "Не схожа на себе", "Вона офігенна! 🔥❤️👏Класно Потапу!", "Радість життя !!!".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.