Угурт "Беz обмежень" здобув перемогу на "Х-фактор".
Вокальне шоу "Х-фактор" відкриває все нові номінації і продовжує вибирати улюбленців серед суддів, учасників і ведучих за всі сезони у спеціальному проекті "Народна премія Х-фактор".
Весь минулий тиждень глядачі обирали фаворита в номінації "Приклад того, що перемога – не головне", в якій були представлені учасники, що вибули на різних етапах шоу, але своєю наполегливою працею досягли значних успіхів у шоу-бізнесі та завоювали любов шанувальників.
За результатами голосування, в номінації перемогли учасники 7 сезону шоу гурт "Беz обмежень". Саме за них глядачі віддали більшість своїх голосів, відзначаючи, що колектив показав найбільше зростання після вибування з проекту.

"У житті головне йти до своєї мети і не зважати на всі перешкоди. Участь в "Х-факторі"стала для нас поштовхом у творчості, якого нам давно не вистачало. Саме за часів шоу, ми максимально відчували підтримку людей, яка з кожним роком тільки зростає. Перемога в «Народній премії " Х-фактора" у номінації "Приклад того, що перемога — не головне" стала ще одним підтвердженням любові шанувальників. Ми дуже вдячні всім, хто за нас проголосував і підтримує гурт. Любимо кожного і безмежно!!! цінуємо", - прокоментували перемогу учасники групи.

Нагадаємо, український гурт "Беz обмежень" представив чуттєвий кліп до Дня всіх закоханих