Улюблений голлівудський актор мільйонів жінок Кіану Рівз більше не приховує відносини з Олександрою Грант. Буквально на днях стало відомо про його обранницю. 46-річна художниця і скульптор була давньою подругою Кіану і підтримувала його в найважчі часи, але їхні стосунки вийшли на новий рівень.

Кіану Рівз
Кіану Рівз

Тепер усі в кулуарах шепочуться, що закоренілий холостяк Рівз вже має намір одружитися із коханою жінкою. За деякими даними, Кіану вже встиг таємно зробити пропозицію руки і серця Олександрі, художниця одразу ж відповіла згодою.

Кіану і Олександра давно і щільно працюють разом. І, звичайно ж, дають прихильникам Рівза привід для обговорень.

Ця щаслива подія сталася будинку у Рівза, він прикрасив кімнату свічками і замовив їжу з італійського ресторану, яку так любить Олександра. Кіану хотів, щоб цей важливий і зворушливий момент вони з коханою розділили тет-а-тет, тому актор не хотів привертати до себе увагу і не повів Грант у людне місце.

Слід зазначити, що Рівз і Грант знайомі ось вже 10 років, тривалий час вони просто дружили, а романтичні стосунки у них почалися близько півроку тому. Іноді, саме так зароджується справжнє кохання.

Нагадаємо, що улюбленець жінок Метью Макконахі опублікував таємниче послання в Instagram.

Також портал Знай.ua писав, що знаменитий голлівудськи холостяк Кіану Рівз вперше за довгий час вийшов у світ з новою подружкою. Коханої актора виявилася "нестандартна" і "дивна" жінка - саме так назвали супутницю зоряного актора в мережі.