У понеділок, 4 листопада, в день свого 50-річчя, відомий американський актор Меттью Макконахі зареєструвався у соціальній мережі Instagram. Всього за добу на його аккаунт підписалися більше 620 тисяч осіб, серед яких не менш відомі зірки: актриси Різ Візерспун і Сальма Хайек, а також співак Джастін Бібер.

Меттью Макконахі

першою публікацією на сторінці Макконахі стало відео, де він розповів, чому все-таки вирішив завести свій профіль в Instagram.

"Послухайте, це моя перша спроба поділитися своїм поглядом на світ, і я трохи нервую через це, тому що, чесно кажучи… я знаю, що хочу сказати, але я не знаю, як це сприймуть… Мені цікаво побачити, розважить вас це, змусить задуматися або розчулитись — сподіваюся, все відразу", - поділився актор.

До того ж, в Instagram-сториз він розмістив відео, в якому, сидячи біля вікна, наспівує мелодію.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що Кріс Хемсворт на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram продемонстрував, як пишатися своєю дружиною.

Як повідомляв портал Знай.ua, голлівудський актор і політик Арнольд Шварценеггер зустрівся з 16-річної шведської экоактивисткой Гретою Тунберг і покатався з нею на велосипедах.

Також портал Знай.ua писав, що знаменитий голлівудськи холостяк Кіану Рівз вперше за довгий час вийшов у світ з новою подружкою. Коханої актора виявилася "нестандартна" і "дивна" жінка - саме так назвали супутницю зоряного актора в мережі.