47-річний голлівудський актор Бен Аффлек розчарувався у колегах по акторському цеху і вирішив знайти своє кохання серед простих дівчат. Як пише видання Page Six з посиланням на інсайдерську інформацію, актор створив анкету в додатку для знайомств Raya.

За словами друга Аффлека, актор шукає супутницю життя, далеку від публічності.

"Зараз він більше сфокусований на дітях і кар'єрі. Йому важливо, щоб удома він міг відпочивати від цього світського життя і просто бути разом з коханою людиною", – йдеться у джерелі.

Варто відзначити, що додаток Raya є аналого Tinder для багатих і знаменитих. В ньому можна зареєструвати тільки за запрошенням, пройшовши суворий відбір. Також там існує щомісячний внесок – 8 доларів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, в 2015 році Бен Аффлек розлучився зі своєю дружиною Дженніфер Гернер. Пара перебувала у шлюбі 12 років і в них залишилося троє дітей. З тих пір актор пережив кілька невдалих романів і тривалий час лікувався від алкогольної залежності.

Нагадаємо, Бен Аффлек відродив відносини з таємницею колишньою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Forbes назвав найбільш переоцінених товстосумів Голлівуду.

Також портал Знай.ua писав, всесильний Бетмен звернувся до психотерапевта, та не сам.