Парадоксально, камери папараці мало того, що сфотографували щасливого Бен Аффлека, так ще з прекрасною блондинкою за руку.

Як повідомляє Daily Mail, виконавець ролі похмурого Темного лицаря знову відновив роман із продюсером американського шоу "Saturday Night Live" Ліндсі Шукус.

Ця несподівана возз'єднання, як повідомляють наближені до зоряного продюсеру, пов'язано з тим, що Аффлек зав'язав з випивкою після проходження курсу реабілітації в спеціальному медичному центрі.

Бен Аффлек і Ліндсі Шукус

Колишня, а тепер вже і нинішня, пасія Бена була вражена його вольовим якостям і сприйняла відмову актора від алкоголю як вісника змін.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Насправді, саме вибір Бена звернутися за допомогою і очиститися спонукав Шукуса почати заново будувати відносини.

За чутками, Бен і Ліндсі щасливі відновити відносини і готові продовжити "з того місця, на якому зупинилися".

Після розставання з Ліндсі Бен почав зловживати алкоголем і зустрічатися з моделлю Playboy Шауна Секстон (на фото)

У 2017 році пара вперше оприлюднила свої відносини, хоча і раніше багато хто вважав, що вони зустрічалися таємно протягом багатьох років.

На наступний рік пара поділилася через пристрастя Бена до алкоголю і наркотичних речовин.

Бен Аффлек зі своїми дітьми

Проте, як стверджують люди, які знають актора особисто, з тих пір, як Бен пройшов курс реабілітації і зав'язав з випивкою, то знову зосередився на своєму здоров'ї, своїх дітях та своєї роботі.

Вважається, що Шукус надає "дуже позитивний вплив" на володаря Оскара, і з тих пір, як пара знову зібралася, їм комфортно один з одним і вони "виглядають щасливими".

Бен Аффлек і Ліндсі Шукус

Нагадаємо, Бен Аффлек відверто розповів про страшну залежності.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вчені знайшли спосіб позбавити людство від алкоголізму, але він сподобається не всім.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бен Аффлек знову поповнив лави холостяків.