Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним фотоколажем, на якому "помінялася місцями" з Марго Роббі зі знаменитого уривку фільму "Вовк з Уолл-стріт". Так, складається враження, ніби тепер Леонардо Ді Капріо повзе до її ніг.

"By @jekagdetotut and @moi_sofism", - лаконічно підписала Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз: "Годі мучити акторів 😂☝🏻", "Приголомшлива, пристрасна енергетика! 🔥🔥🔥", "👍і прикольно, нагадує фільм, хто дивився, здорово. Ти рулиш!", "🔥🔥Дуже круто", "Непутю....", "Ух ти!🔥🔥🔥😂😂😂".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.