Скандальна російська співачка Лоліта, яка зараз знаходиться в процесі розлучення з п'ятим чоловіком Дмитром Івановим, зняла на відео, як розгромила його подарунок. Ролик був опублікований в одному з російських телеграм-каналів. На ньому чути голос Лоліти, яка явно добре випила, і почала знімати на відео килим, який їй колись подарував чоловік, і який тепер вона вирішила знищити.

Лоліта і Дмитро Іванов Teleprogramma
Лоліта і Дмитро Іванов Teleprogramma

Як видно, кинута дружина вирішила гарненько поглумитися над подарунком колишнього чоловіка і стягнула його зі стіни, паралельно шматуючи його на частини. Все це зірка смачно коментує, недобираючи слова – вона проклинає чоловіка і голосно матюкається. "Який же це кайф! Забери його обов'язково, я порізала його не весь!", - істерить Лоліта на відео. "Ні, це не чергова пітерська різанина. Це всього лише килим, який подарував Лоліті Мілявській її чоловік Дмитро Іванов і на якому співачка вимістила всі образи на (вже майже) колишнього", - йдеться у підписі до відео.

Нагадаємо, колишній чоловік Лоліти розповів брудні подробиці розлучення.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Пугачева Моїсеєв і Лоліта розсекретили свої пенсії.

Також портал "Знай.ua" писав, що молодий чоловік 55-річної Лоліти Мілявської завів роман з ефектною брюнеткою.