Популярна українська співачка, яка вже багато років будує кар'єру в Росії, часто підігріває увагу публіки яскравими постами у своєму Instagram. І цей раз не став винятком – зірка показала яскравий кадр зі зйомок нового кліпу, яким, власне, і заінтригувала фанатів.

Як видно, перед камерою Лорак з'явилася у досить відвертому чорному образі. На ній коротенька спідничка, яка оголила стрункі ноги, і крихітний топік, з-під якого вивалюється пишний бюст. А на плечі красуня накинула легку куртку. Співачка зображена на дорозі, вона сперлася на чорний автомобіль і млосно дивиться в камеру. У підписі до фото артистка написала: "Не можу дочекатися прем'єри кліпу на пісню #МыНарушаем. А ви?". Звичайно ж фанати кинулися обговорювати і новий образ зірки, і її майбутній кліп.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.