Відома українська співачка і модель Даша Астаф'єва, яка у свій час прославилася ню-фотосесіями для журналу Playboy, продовжує епатувати публіку яскравими фото, які часто публікує у своєму Instagram. Цього разу красуня показала у соцмережі яскраві кадри з вечірки, на яких позує за діджейським пультом в клубі.

Як видно, на вечірку Даша прийшла в спокусливому вбранні – на ній екстракоротка сіра сукня з пікантним декольте, яка підкреслила ідеальну фігуру зірки і її пишні груди. Волосся красуні гладко зачесане назад, а на обличчі вечірній макіяж. У підписі до фото Даша зазначила сторінку фотографа, який зробив знімок. А шанувальники почали обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.