Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію досить відвертих фото, позуючи в пікантному чорному боді на пляжі міста Салала, Оман. Так, артистка сіла на шпагат, похвалившись не тільки ідеальною розтяжкою, але і довжелезними ногами, повідомляє Politeka.

"Мелькали молнии
Мы на балконе голые
Дым по квартире
Стелился волнами
Я на беззвучный
Редкая сучка
За сто пропущенных
И мне не стыдно ни.. .
Ты любишь первый
А я люблю картины ха ха
Какой ты скучный
И не спортивный
Шаткие нервы
У тебя неверное
Мы строим третий
А ты в резерве", - заінтригувала словами з нової пісні Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Волочкова відпочиває!! 🙏🔥👍", "Ноги мрія", "Знову цей шалено красивий шпагат від Світлани😍", "Світлана, ви нас дражните 🙈", "Ох вже ці ноги😻 Ця дівчина зводить мене з розуму😻🤤", "Це бомба🙌🔥🔥", "Волочкова чи це ти ?😄".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.