Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс яскраві пляжні фото з міста Салала в Омані, де давала концерт. Так, артистка позувала в міні-шортиках і світлій майці-оверсайз, прогулюючись з двома красенями, яких показала лише зі спини.

Варто зазначити, що чоловіки, швидше за все - танцюристи Світлани, а разом вони вже давно як велика дружня родина, адже об'їздили чимало країн. Сама ж Світлана не раз натякала на роман з солістом групи Rammstein Тіллем Ліндеманном, передбачуваним батьком її однорічної дочки Тільди. Тілль також нещодавно відзначав разом зі співачкою її день народження в одному з ресторанів Пітера, а в інтерв'ю Ксенії Собчак Лобода заявила, що не може поширити інформацію про їх стосунки, адже у неї "контракт".

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.