Відомий російський телеведучий, чоловік померлої співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв порівняв себе зі своїм сином Платоном в його нинішньому віці — зараз хлопчику 6 років.

Про це Шепелєв повідомив на власній сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Реально, наші діти дорослішають швидше, ніж ми. Ви пам'ятаєте себе в 6 років? Я так. Але перед тим, як я розповім про себе і, напевно, про всіх нас в цьому віці, скажу про сина. Йому скоро сім, він любить Нірвану і попросив дозвіл пофарбувати волосся. Як у Курта. Коли мені було шість, я ходив у садок. Мене постійно нудило від манної каші та чаю з молоком. Я ходив в ганебних колготках. Вони сповзали з ноги й безглуздо волочилися по підлозі. Мій музичний максимум — пластинка з піснями з кінофільму "Жорстокий романс". "Волохатий джміль", - заявив Шепелєв.

Телеведучий зазначив, що дозволив синові пофарбувати волосся у білий колір, як у соліста гурту Nirvana.

ій син слухає Нірвану і просить на Новий рік електрогітару! Реально наші діти дорослішають швидше, ніж ми — "Волохатий Джміль" і "Smells like teen spirit" відчуваєте різницю? До речі, я дозволив синові пофарбувати волосся" — розповів телеведучий.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Однак слова Шепелєва про волосся шокували деяких прихильників. Не всі згодні з рішенням Дмитра, якого раніше вже критикували за те, що його син ходить з довгим волоссям і хвостиком.

Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв
Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв

Хтось на тлі цієї ситуації навіть згадав голлівудських актрис Шарліз Терон і Меган Фокс. Сини цих знаменитих жінок носять сукні, їх мами не бачать в цьому нічого поганого. Але більшість підтримали Дмитра, визнавши, що він хороший батько.

Нагадаємо, Заворотнюк може опинитися за ґратами, але не все так просто: хто був за кремом насправді.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Шепелєв готується до весілля з новою коханою: що відомо.

Також Знай.ua писав, у Заворотнюк виявили вторинну гліобластому: лікарі прокоментували діагноз "Моєї прекрасної няні".