Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість виставила чорно-білий кадр з одного з концертів, заінтригувавши шанувальників. Так, артистка зізналася, що зовсім скоро випустить свіжий осінній трек від хандри, адже шанувальники дуже чекають від Віри новинок.

"Всім привіт!!!! Чому я така щаслива навіть при своєму графіку? Та тому що вже менше, ніж через добу вийде мій новий трек 🔥
Рятуючись від осінньої хандри #пойитанцуй 💜
Чекаю 22.11💫", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Посмішка класна!💞💞💞лю..!💞💞", "Так хочеться послухати 🤗🤗🤗", "Завжди усміхнена та красива ❤️", "Тому що коли чимось займаєшся немає часу думати про погане👌😍❤️", "Мила чарівність небес, це ж чудово 😘😍😍😍😍😍😍😍", "Супер супер супер good 🔥🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.