Славу Емілії Кларк принесла роль Дейнерис Таргаріен в серіалі "Гра престолів". Тоді їй було всього 23 роки, повідомляє Politeka.

"Я погодилася на роль, а потім мені прислали сценарій. Я читала його і час від часу думала - ось у чому підступ. Але я тільки закінчила акторську школу і підійшла до роботи професійно. Якщо щось є в сценарії, значить, воно повинно там бути. І я надам цьому сенс. Все буде добре", - розповідає Кларк.

До цього Емілія лише двічі була на знімальному майданчику. І тепер вона опинилася на ній повністю голою і навколо були люди. Вона зізнається, що не знала, що їй робити.

Емілія Кларк
Емілія Кларк

"Я не розуміла, що від мене потрібно. Я не знала, що вони хочуть і чого хочу я сама. Незалежно від того, чи були б там еротичні сцени чи ні, весь перший сезон я в жодному разі нічого б не вимагала. Я думала, що не вправі вимагати що-то. Що б я не відчувала - це неправильно. Я краще поплачу в туалеті, а потім повернуся, ми дознімемо сцену, і все буде чудово", - згадує актриса роботу над серіалом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

При цьому після зйомок Кларк вирішила не шукати своє ім'я в пошукових системах, так як постійно натикалася на статті про своїх еротичних сценах.

"Вони писали, яка у мене товста дупа і так далі. А я була ще майже дитиною!" - каже вона.

Нагадаємо, зірка "Ігри престолів" оголила груди на церемонії "Еммі".

Як повідомляв Знай. ua, зірку "Ігри престолів" Емілію Кларк примушували роздягнутися.

Також Знай. ua писав, що Дейенеріс поставила крапку в скандалі з чашкою з Starbucks в "Грі престолів".