Стало відомо, що популярна американська компанія "L Brands", до якої належить бренд нижньої білизни Victoria's Secret, заявила про скасування Victoria's Secret Fashion Show в 2019 році.

Показ Victoria's Secret

Так, це рішення вони аргументували тим, що бренду потрібно провести роботу над іміджем. Про це повідомляє видання Fortune.

"Ми вважаємо, що важливо розвивати інші канали взаємодії з потенційними покупцями Victoria’s Secret. Ми будемо взаємодіяти з покупцями, але способами, за масштабами зовсім не схожими на модний показ. Ми будемо спілкуватися з клієнтами різними шляхами, включаючи соціальні мережі та інші канали", - повідомив генеральний директор компанії Victoria’s Secret L Brands Стю Бурдерфер.

Показ Victoria's Secret

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що Кендалл Дженнер є затребуваною моделлю, ангел Victoria's Secret і вирішила показати шанувальникам яскраву хелловінську фотосесію, в якій вона з'явилася в образі лісової феї.

Як повідомляв портал Знай.ua, 29-річна супермодель і ангел Victoria's Secret Кендіс Свейнпол стала мамою вдруге.

Також портал Знай.ua писав, що кокетлива Кім Кардашьян перетворилася на ангела Victoria's Secret. Вона показала цікавий кадр з нового "ангельського" фотосесії.