Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі, зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує яскравими постами. Так, в цей раз красуня потішила шанувальників яскравим фото в романтичному образі. Як видно, перед камерою зірка з'явилася, розкинувшись в красивому м'якенькому кріслі, в якому буквально потонула. На ній сіра тепла кофта з коміром, а от ноги голі, Леся їх витягла, демонструючи ідеальні вигини.

Нікітюк закинула ногу на ногу, її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. Поруч з нею на столику стоїть чашка кави. У підписі до фото зірка написала, що любить свою роботу. А шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати новий образ красуні. Багато відзначили, що Лесі дуже пасує такий спокійний романтичний образ.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.