Популярна артистка, співачка і улюблениця публіки Ані Лорак часто тішить шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. 40-річна зірка продовжує дивувати фоловерів своїм моложавим виглядом, і цей раз не став винятком. Лорак показала яскраве селфі, яке зробила в машині як би зверху, вона мило посміхається, дивлячись у камеру. Співачка одягнена в об'ємну чорну толстовку, на її голові чорна кепка, з-під якої вибиваються пишні кучері, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на очах.

У підписі до фото Ані Лорак написала: "Сьогодні найкращий день! Кожен день у нас є можливість стати кращим, добрішим і красивішим. Як ви займаєтесь саморозвитком?". Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати публікацію красуні. Багато хто дивується, як співачці вдається зберігати молодість і в сорок років виглядати на 18.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.