Як відомо, популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі, активно веде власний Instagram, де вже зібрала числену аудиторію. Так, цього разу красуня потішила шанувальників яскравим фото в романтичному образі. Як видно, перед камерою зірка з'явилася, розкинувшись в красивому м'якенькому кріслі, в якому буквально потонула. На ній сіра тепла кофта з коміром, а от ноги голі, Леся їх витягла, демонструючи ідеальні вигини.

Скріншот допису Нікітюк
Скріншот допису Нікітюк

Нікітюк закинула ногу на ногу, її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж, Поруч з нею на столику стоїть чашка кави. У підписі до фото зірка написала, що любить свою роботу. А шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати новий образ красуні. Багато відзначили, що Лесі дуже пасує такий спокійний романтичний образ.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.