Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з нового кліпу "Frau & Mann" групи Lindemann, де зіграла в досить пікантній сцені з можливим батьком її доньки Тільди Тіллем Ліндеманном. Так, артистка за сценарієм була працівницею фабрики, а Тілль - таємно закоханим в неї босом. Коли Світлана допустила на роботі помилку, той викликав її до себе і спробував зґвалтувати, за що отримав по голові попільничкою.

"Frau & Mann🤫 @till_lindemann_official 👱‍♀️😉", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Ооо, яка неймовірна красуня! Не відірвати очей! 👀❤️❤️❤️", "Суууууупер!!!!! Моя нова любов❤️", "Ну все, тепер чекаємо кліп від Лободи, де вона буде намагатися зґвалтувати Ліндеманна😂😂😂", "Кліп і пісня 🔥🔥🔥🔥🔥🔥👍спасибі вам Світлана і Тілль", "🔥🔥🔥 Ще трохи і зробили б ще одного 👶🏻", "Як завжди, все на рівні 👌💖💖💖", "Таак, кліп Тілля ми дочекалися, тепер Ваша черга 😂❤️", "Ох, як жарко❤️👍👏".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.