Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр з мамою Наталею і старшою донькою Євою, привітавши найріднішу жінку з Днем матері, який прийнято відзначати в Росії в останню неділю листопада. Так, артистка показала схожість між мамою і дівчинкою, зізнавшись, що абсолюбно щаслива в такі моменти.

"моя люба матуся , що б ми робили без тебе ... коли ти поруч - я дитина .
коли ти з нами - ми абсолютно щасливі❤️", - поділилася радістю Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Довгих років мамі і міцного здоров'я 💕 @lobodaofficial", "Бабуся, мама і донька (старша) - всі на одне обличчя. Світлана, а хто Ви за національністю?", "Як схожа старша дочка на Вас👍", "Здоров'я вам❤️😻", "У Єви такий погляд дорослий) 🎈", "Як гарно сказано", "ваша Мама, така красуня, 😍😍🔥", "Світлана,Ваша дочка схожа на вас,а ви схожі на маму!", "Єва копія 😍".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.