Стало відомо, що після публікації доньки Анастасії Заворотнюк фото своєї матері в соціальній мережі Instagram з привітанням, користувачі знову почали бурхливо обговорювати перипетії тяжку хворобу актриси.

Анастасія Заворотнюк

Так, більшість юзерів подумали, що це був нібито прощальний знімок "Моєї прекрасної няні", і що справи у Заворотнюк зовсім кепські.

"Відмучилася і слава богу,то так вже набридли ці ворожіння про неї", "Так усе таємниче. Одні загадки. Навіщо? Який у сім'ї інтерес тримати все в таємниці?", - прокоментували користувачі.

Скріншот, Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

До того ж, деякі фанати знаменитої актриси вирішили, що Ганні не потрібно було публікувати фото мами, а також порекомендували розкрити діагноз артистки.

"Просто не треба виставляти доньці Заворотнюк ніякі фото матері! Навіщо сердити людей,навіть тих,хто щиро стежить за всією цією ситуацією і бажає Анастасії добра!", "Так залишіть її у спокої.... ", "Так написали б вже правду . Так так так ні ні", - написали коментатори.

Нагадаємо, що чоловік знаменитості Петро Чернишов раптово видалив всі фото з дружиною в своєму Insatgram.

Як повідомляв портал Знай.ua, дочка російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна Заворотнюк-Стрюкова привітала в соціальній мережі "Мою прекрасну няню" з днем матері.

Також портал Знай.ua писав, що лікар назвала несподівані деталі важкої хвороби знаменитої актриси і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк.