Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривки з виступу на фіналі шоу "Танці з зірками", переможцями якого стали Ксенія Мішина та Євген Кот. Так, артистка виконала свій свіжий латиноамериканський хіт "Elefante", вийшовши на паркет в яскраво-рожевому латексному міні і чорних панчохах.

"Це був неймовірний вечір і фінал @tanci1plus1 🥰
Дякую за запрошення, я була дуже рада відкрити фінал моїм новим хітом #Elefante , який звучить не тільки на наших радіохвилях, але і за океаном - у США, Канаді і Мексиці, підкоряючи серця мільйонів слухачів🙏🏻❤️", - поділилася радістю Каменських. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "На мою думку відвертий закос під Бьйонс", "Красуня 😍😍😍", "Настя давай в танці)", "😍😍🔥🔥 Ти там була бездоганна!", "Ооо ці нескінченні ноги!вам так личить міні 🤩😍✨", "Звичайно ви лялечка і все, що ви творили супер... Але вибачте, це всього лише моя думка. Пісня жах!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.