Тайваньско-канадський актор і супермодель Годфрі Дат помер під час зйомок в Східному Китаї. Про це повідомляє видання CNN в середу, 27 листопада.

Продюсери шоу, в якому знімався Дат, заявили, що той втратив свідомість. Його госпіталізували, після чого він помер у лікарні. Причина смерті не уточнюється. Артистові було 35 років.

Годфрі Дат, фото CNN

Інцидент стався на зйомках спортивного реаліті-шоу Chase Me у місті Нінбо провінції Чжецзян для місцевого телебачення. Актор раптово знепритомнів і впав, лікарі більше двох годин намагалися його реанімувати, проте він все одно помер.

У заяві JetStar Entertainment кажуть, що вони дуже засмучені тим, що сталося, і попросили залишити сім'ю актора в спокої.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Рано вранці 27 листопада наш улюблений Годфрі втратив свідомість на знімальному майданчику. Після трьох годин реанімаційних заходів він, до жаль, покинули нас. Ми окированы і засмучені, і до дотепер не на це повірити", - повідомила його команда в офіційній заяві.

Годфрі Дат дебютував у кіно в 2006 році, знявся у ряді фільмів і телесеріалів. Актор неодноразово з'являвся на обкладинках багатьох відомих модних журналів. Першим серед азіатських моделей став офіційним обличчям компанії Louis Vuitton.

Нагадаємо, що в Москві (Росія) застрелили чемпіона світу з тайського боксу Ашота Боляна, повідомляє "Московський Комсомолець".

Як повідомляв портал Знай.uа, в одній з київських лікарень помер воїн АТО, боєць 90-го батальйону з позивним "Хан" Ігор Панів.