Український артист Андрій Данилко 23 листопада несподівано прийняв рішення піти з "Х-фактора". Він не зміг стримати емоцій і розплакався в прямому ефірі в момент, коли йому потрібно було вибирати учасника, який має покинути шоу. Данилко, ледь стримуючи сльози, повідомив, що покидає проект.

Така поведінка артиста, який виступає під псевдонімом Вєрки Сердючки, спантеличило і шокувало учасників на сцені і його колег у жюрі.

46-річний Андрій Данилко, озвучуючи своє непросте рішення, зі сльозами на очах зізнався, як йому важко. Він висловив надію, що замість нього прийде інший наставник для учасників.

Глядачі вельми засмутилися через вихід артиста з шоу. Українці в соцмережах запустили флешмоб на підтримку артиста #Данилкоповернись.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Організатори шоу в свою чергу прокоментували ситуацію, яка склалася на Х-Факторі вперше за всю історію проекту. За їхніми словами, вони з великою повагою ставляться до рішення Данилка в тренувальному таборі Х-Фактора. Але вони також не уявляють прямі ефіри без його участі.

У зв'язку з цим організатори проекту підтримали ініціативу шанувальників Х-Фактора і заявили, що всією командою приєднуються до флешмобу про повернення Данилка.

Нагадаємо, Данилко розридався на очах у всіх, залишаючи "Х-фактор"

Як повідомляв портал Знай.ua, вихід Данилка з "Х-фактора" підірвав мережу і поклав початок всеукраїнського флешмобу.

Також Знай.ua писав, учасниця популярного музичних шоу "Х-фактор" шокувала знаменитого Андрія Данилка.