Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний спільний кадр з виконавцем Потапом, позуючи в незвичайній весільній сукні. Так, артистка порадувала шанувальників відмінною новиною: вже 5 грудня вийдуть саундтрек і кліп до комедії "Скажене Весілля 2" з її участю!

"Народне тріо!!! Разом з @realpotap підготували для вас дещо особливе! 😉 Пісня «Святий! Свят! Свят!» стане другим саундтреком до комедії «Скажене Весілля 2» @crazywedding2_official. Велика прем’єра пісні та кліпу відбудеться вже 5 грудня!", - поділилася радістю Полякова. Фолловери не пройшли повз: "найсексуальніша співачка ❤️❤️❤️", "Ви з Потапом, як родичі❤️❤️", "😍супер тріо, з нетерпінням чекаю фільм.", "Потап з Олею схожі, вони часом не брат і сестра", "Красиві такі 👏😍", "Яка лялечка 😍😍😍😍👍👍", "Вогонь🔥🔥😘😄".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.