Попри окупацію Донбасу та Криму, чимало Українських зірок продовжують виступати в Росії та просять за це чималенькі гроші, повідомляє “Апостроф”.

За повідомленням московського концертного агентства Proconcert, вартість виступу українських виконавців становить від 7 до 30 тисяч євро. Найбільш бюджетиними варіантами є екс-учасниця гурту “Віа-Гра” Єва Бушміна (6 тисяч доларів), гурт “Нікіта” (7 тисяч доларів) та гурт “Гарячий Шоколад” (8 тисяч доларів).

Потап і Настя, фото: Instagram
Потап і Настя, фото: Instagram

Найдорожчим за даними концертного агентства є виступ Світлани Лободи, який обійдеться у 70 тисяч євро. Трохи дешевше — Потап і Настя Каменських та Іван Дорн (40 тисяч євро), Ані Лорак (45 тисяч євро), Вєрка Сердючка та Макс Барських (30 тисяч євро).

Нагадуємо, що відомий російський критик шоу-бізнесу Сергій Сосєдов сказав, що Софія Ротару є абсолютно аполітичною людиною.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua. закиди через поїздки в Росію боляче вдарили по Софії Ротару.

Також портал Знай.ua писав, що українська співачка Софія Ротару виступить в Росії під Новий рік за 60 тисяч доларів.